Hírek

  • strict warning: Declaration of views_handler_filter_node_status::operator_form() should be compatible with views_handler_filter::operator_form(&$form, &$form_state) in /home/tlightin/public_html/sites/all/modules/views/modules/node/views_handler_filter_node_status.inc on line 13.
  • strict warning: Declaration of views_plugin_style_default::options() should be compatible with views_object::options() in /home/tlightin/public_html/sites/all/modules/views/plugins/views_plugin_style_default.inc on line 24.
  • strict warning: Only variables should be passed by reference in /home/tlightin/public_html/sites/all/modules/captcha/captcha.inc on line 61.
ThornECO termékek
Kategóriájukban a legjobb, gazdaságos LED lámpatestek termékcsaládja. Ideális megoldást jelentenek a régi lámpatestek cseréjére ipari környezetben, irodákban és kültéri alkalmazások során egyaránt. Könnyen beszerelhető, hosszú élettartamú és energiatakarékos termékek. 5 év garancia!
A költséghatékony megoldás mélysugárzóra – CETUS
A Cetus bejelentése nem is lehetne aktuálisabb a THORN a részéről, hiszen a lámpa fő célja a beruházás költségeinek csökkentése. Az új kompakt fénycsöves mélysugárzó család legfőbb jellemzője:- alacsony ár- alacsony szerelési és telepítési költségek- alacsony működtetési költségekA Cetus fejlesztésénél az egyszerű és gyors telepítés volt az egyik fő szempont, ennek köszönhető a rugós...
THORN világítja meg a Heathrow 5-ös terminálját
THORN világítja meg a Heathrow 5-ös terminálját A THORN története legnagyobb szerződését kötötte meg, amikor felkérést kapott, hogy a THORN világítsa meg az Egyesült Királyság legnagyobb önálló épületegyüttesét. A 300.000 nm-es BAA 5-ös terminált Heathrow-on építették fel, amelyet a királynő 2008 március 14-én nyitott meg, de valójában a teljes működését március 27-én kezdte meg. A terminál a...
A Pekingi Repülőtér
A Pekingi Repülőtér Új terminált világít meg 70 ezer THORN lámpatest! Minden repülőtér megbízik a világításban. Ugyan mindig is kihangsúlyozták az építészeti jellegzetességeit, a gondoskodó pihentetést, az utasok és a személyzet számára fenntartható fejlődést, és az áru- és csomagküldő kapacitását. A Thorn-nak nagyon hosszú történelme van már a világ főbb repülőtéri projektjeiben, de sehol sincs...
2007 THORN Roadshow
2007 novemberében került megrendezésre az - immár hagyományosnak mondható - roadshow, melyen a THORN legújabb termékeit és megoldásait láthatták az érdeklődők. A képre kattintva megtekintheti a roadshow-ról készült képeinket!

T-Lighting Kft.
2040 Budaörs, Gyár utca 2.
Tel.: +36-23-501-570
E-mail: office@t-lighting.hu