A költséghatékony megoldás mélysugárzóra – CETUS

  • strict warning: Declaration of views_handler_filter_node_status::operator_form() should be compatible with views_handler_filter::operator_form(&$form, &$form_state) in /home/tlightin/public_html/sites/all/modules/views/modules/node/views_handler_filter_node_status.inc on line 13.
  • strict warning: Declaration of views_plugin_style_default::options() should be compatible with views_object::options() in /home/tlightin/public_html/sites/all/modules/views/plugins/views_plugin_style_default.inc on line 24.
  • strict warning: Only variables should be passed by reference in /home/tlightin/public_html/sites/all/modules/captcha/captcha.inc on line 61.
A költséghatékony megoldás mélysugárzóra – CETUS

A Cetus bejelentése nem is lehetne aktuálisabb a THORN a részéről, hiszen a lámpa fő célja a beruházás költségeinek csökkentése. Az új kompakt fénycsöves mélysugárzó család legfőbb jellemzője:
- alacsony ár
- alacsony szerelési és telepítési költségek
- alacsony működtetési költségek

A Cetus fejlesztésénél az egyszerű és gyors telepítés volt az egyik fő szempont, ennek köszönhető a rugós lámpateströgzítés és a szerszámok nélküli bekábelezés lehetősége, mellyel a szerelési idő költsége csaknem fele egy átlagos mélysugárzóval szemben. 
Magassága mindössze 110mm, amely lehetővé teszi a legalacsonyabb helyekre történő beszerelést is. A lámpa egy tükörmérettel (230mm Ø) készül, egy- és két fényforrásos kivitelben, 18W és 26W-os kompakt fénycsövekhez. A lámpa kompenzált előtéttel, elektronikus előtéttel és 3 órás vészvilágítási modullal ellátott verzióban is elérhető.

A Cetus típus több kiegészítővel is rendelhető:
- keresztrács
- matt és víztiszta előtét üveg
- IP44 PC előtét 

A típus jellemzői:
- a horizontálisan elhelyezkedő fényforrásnak köszönhetően a hatásfok LOR=55% 
- bármilyen álmennyezetbe rögzíthető 1-25mm –es vastagságig
- a reflektor a helyén maradhat a beszerelés alatt a rögzítő rugóknak köszönhetően, ráadásul a szereléshez szerszámra sincs szükség
- a lámpatest kisveszteségű előtéttel és elektronikus előtéttel is rendelhető
- a mélysugárzó tükre 230 mm Ø
- kivágási méret 210 mm Ø
- dekoratív kiegészítők

T-Lighting Kft.
2040 Budaörs, Gyár utca 2.
Tel.: +36-23-501-570
E-mail: office@t-lighting.hu